Ova žena je ROĐENA SESTRA Jovane Jeremić: Ekonomistkinja je i jako povučena, a sa voditeljkom nema sličnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2022, 22:58

Ova žena je ROĐENA SESTRA Jovane Jeremić: Ekonomistkinja je i jako povučena, a sa voditeljkom nema sličnosti

Sigurno je nikada niste videli!

Voditeljka Jovana Jeremić privlači veliku pažnju javnosti otkako se pojavila na malim ekranima. Iako ne krije svoju privatnost, malo ko zna da Jovana ima sestru i brata, koje nikada ne eksponira.

Starija sestra poznatog TV lica Milica je dosta povučenija, a voditeljka je jednom prilikom iskoristila da je pokaže.

Njih dve na prvi mah dosta liče, s obzirom da su obe plavuše. Klikom OVDE pogledajte kako izgleda Jovanin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brat.

- Jovana nije jedinica, ima starijeg brata i sestru, koja se nije udavala, ima nekih četrdesetak godina. Ona ima stan u Beogradu, završila je ekonomiju. Jovana je lepša od nje, pravi je đavo. Jovanin brat Peđa je otišao odavde pre desetak godina i nije se vratio u Ljig, jer su se roditelji smrtno posvađali s njim. Neki porodični problemi. Mija joj se zove otac, njeni su bili ugostitelji. Držali su tu restoran "Dva brata" na Ibarskoj magistrali, ali je on zatvoren pre pet godina, kad su otišli u penziju. Nisu loši ljudi, radni su, malo čudni. Zovu ih "buve" ovde po Ljigu - ispričala je za domaće medije pre nekoliko meseci Jovanina komšinica iz Ljiga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.