Ova učesnica “Parova” je preživela brutalno nasilje

Izvor: Svet, 17.Okt.2017, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova učesnica “Parova” je preživela brutalno nasilje

Irma Serjanić, učesnica „Parova“, hrabro je ustala i nasilju rekla – ne!
Momak u kojeg je ludo bila zaljubljena, zaključao ju je, lomio joj rebra i nos, a zatim se iživljavao nad njom. Tukao ju je pred prijateljima, drugaricama, sa kojima ju je varao, dok je živela sa njim.
“Bilo je u jednom trenutku, ili on ili ja”, rekla je Irma Sejranić na poligrafu.
“Čupala sam kosu gledajući se u ogledalo i mislila da je bolje da ne dočekam sutra.” >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
Kad je ova učesnica počela priču o jezivom iskustvu sa momkom kojeg je iskreno volela, a koji je želeo i oca da joj ubije, telefoni Hepi televizije su se usijali, gledaoci su se javljali, pružali podršku, nudili pomoć i pozivali da zakon učini svoje, a nasilnik strogo kazni.
Irma je, posle nasilja koje je trpela duže od godinu, završila kod psihijatra, a od stresa je imala i saobraćajnu nesreću.
SvetSvet

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Učesnici “Parova” momak lomio rebra i nos

Izvor: Scandal.rs, 17.Okt.2017

Večerašnja emisija “Parograf”, od 23 sata, na Hepi televiziji, nateraće mnoge da se zapitaju: sa kakvim monstrumima živimo? Irma Serjanić, učesnica “Parova”, hrabro je ustala i nasilju rekla – ne! Momak u kojeg je ludo bila zaljubljena, zaključao je, lomio joj rebra i nos, a zatim se...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.