Otac Zorana Marjanovića bio na nasipu u vreme Jeleninog ubistva? Pronađen čovek sa štapom

Izvor: Svet plus, 20.Apr.2016, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac Zorana Marjanovića bio na nasipu u vreme Jeleninog ubistva? Pronađen čovek sa štapom

Svekar brutalno ubijene pevačice Jelene Krsmanović, Vladimir koji je takođe pao na poligrafskom ispitivanju, u vreme ubistva pevačica nalazio se na nasipu.

Naime, iako je Vladimir na prvom pitanju prošao poligraf, drugo pitanje koje mu je postavljeno, pokazalo je da ne govori istinu.  Pomoću detektora laži utvrđeno je da se otac Zorana Marjanovića u vreme ubistva Jelene Krsmanović nalazio na nasipu. "Od trenutka kada je Jelena poslednji put viđena do momenta >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kada je njen nestanak prijavljen policji, prema dokazima koje smo prikupili prethodnih dana porodica Marjanović je uklanjala tragove. Napravljena je celokupna rekonstrukcija zločina, utvrđena uloga ubice i ostalih saučesnika i hapšenje je pitanje trenutka", rekao je izvor za srpski telegraf.

Sa druge strane, takođe je i Zoran Marjanović uhvaćen u laži, jer je danas na poligrafskom ispitivanju bio čovek sa štapom, koga je navodno pevačicin suprug video tog dana kada je Jelena nestala. Interesantno je da se ispostavilo da je Zoran na nasipu njega video tek kasno uveče, kad je počeo da traži Jelenu, a ne kada je trčala, piše Telegraf.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.