Opijati i korekcije učinili svoje: Pamte je kao PRELEPU KRISTAL IZ DINASTIJE, a onda DANAS IMA 80 GODINA i izgleda znatno drugačije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2022, 08:03

Opijati i korekcije učinili svoje: Pamte je kao PRELEPU KRISTAL IZ DINASTIJE, a onda DANAS IMA 80 GODINA i izgleda znatno drugačije!

Buran život ostavio traga na njenom licu.

Linda Evans, američka glumica nagrađena Zlatnim globusom, ali najpoznatija po ulozi Kristal iz serije “Dinastija” uskoro će napuniti 80. godina. Ona je slovila za jednu od najlepših žena sveta i retki su bili oni koji nisu delili mišljenje da je natprosečno lepa.

Sredinom 80-ih zahvaljujući ulozi Kristal Karington u seriji „Dinastija“ bila je jedna od najvećih ikona pop kulture. Inače, i pre „Dinastije“ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila je poznata televizijska glumica i još sredinom šezdesetih glumila je u hit seriji „The Big Valley“.

A post shared by CoralMag (@coralmag_insta)

Nakon ‘Dinastije’ Linda više nije uspela da ponovi takav uspeh i nijedna njena uloga nije imala takav odjek kao uloga Kristal . Bez obzira što je nakon „Dinastije“ njena karijera doživela pad, mediji su i dalje s velikim interesom pratili njen ljubavni život.

Evans je šest godina bila u braku s producentom Džonom Derekom koji je ostavio zbog glumice Mari Kejtlin Kolins, koja je imala jedva 18 godina i koja je nakon udaje za Džona promenila ime u Bo Derek. To je u potpunosti uništilo Lindu i priznala je to jednom i u intervju koji je dala Opri Vinfri.

A post shared by Linda Evans (@lindaevansofficial)

– Na sopstvenoj koži osetila sam holivudski teror mladosti i lepote. Imala sam tada svega 28 godina, ali izgleda da sam za Džona bila prastara. Jednostavno nakon toga sam stalno imala utisak da nisam dovoljno dobra i da moram što pre da nešto popravim na svom izgledu – rekla je Linda i priznala da je zbog cele situacije pala u depresiju. Od 1989. do 1998. bila je u vezi s muzičarem Janijem, ali ni to joj nije pomoglo da se izvuče iz depresije.

A post shared by Linda Evans (@lindaevansofficial)

Tada su počele njene prve posete estetskim hirurzima, a što je vreme odmicalo i što je bila starija to su i posete estetskim hirurzima bile češće. Kada ni novi izgled nije mogao više da je usreći, posegnula je za drogom i pre nekoliko godina osvanula je na naslovnim stranama magazina kada je uhapšena zbog vožnje pod uticajem opijata. Bilo je to pre sedam godina i policija je tada u njenom automobilu pronašla veću količinu tableta za koje nije imala recept.

Pravdala se da ih je uzela zbog bolova u leđima, ali izgleda da su pilule i te kako delovale na nju, budući da je policajcu dala kreditnu karticu umesto vozačke dozvole. Evans je na kraju kažnjena uslovnom zatvorskom kaznom, a pilule su joj oduzete.

A post shared by Linda Evans (@lindaevansofficial)

Danas je zbog burnog i teškog života, a kasnije i estetskih intervencija potpuno neprepoznatljiva. Evo kako danas izgleda:

A post shared by Linda Evans (@lindaevansofficial)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.