Ona je bolesna, neuračunjiva! Marko ponovo IZDAO LUNU, drama se nastavlja! Šokantne IZJAVE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ona je bolesna, neuračunjiva!" Marko ponovo IZDAO LUNU, drama se nastavlja! Šokantne IZJAVE!

Pravi iste greške!

Nakon svađe koju su imali pre dva dana, kada je Luna Đogani opsovala Marku Miljkoviću majku, a sve zbog provokacije Miljane Kulić, njihova drama se nastavlja.

Naime, nakon što su izgladili odnose, Marko je sinoć napravio ogromnu grešku. On je gubio novac na kocki, a Miljana se ponudila da mu pomogne i pozajmi mu novac. On je pristao, a onda je usledila drama jer je ovo Đoganijevu pogodilo.

Sinoć je Milan Milošević u toku pitanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gledalaca tražio od Marka da odgovori na pitanje i izjasni se o ovome.

- Sedeo sam za ruletom, ona je ponudila, prvo sam odbio. Ona je par puta pitala, ja sam rekao da ipak donese. To nije bilo nikakvo prošenje. Miljan zna da laže i znam da će da mi prebacuje za ovo. Ona će da kaže da sam kockar, najgori, da nema stav. Ona traži materijal, a ja sam joj dao. Sve vezano za Miljanu bolje da ide na šalu nego da ide na konflikt.Ona je bolesna, neuračunjiva, ne zna šta govori - rekao je Miljković.

- On je mene nekada nazivao najboljom osobom, da treba da podelim u rijalituj, a to je bilo prošle godine. On može sada da priča i da sam bolesna i da sam luda. Uvek su to svi pričali oni koji nisu mogli da me imaju. On je to morao da kaže da bi se opravdao svojoj devojci Luni Đo. On to nikada ne bi trpeo van rijalitija, a teši se jer je mesec dana pred kraj rijalitija - rekla je Miljana.

Lepi Mića je potom rekao da bi Miljana sve dala Marku jer je opsednuta njim, a Miljana je rekla da nju Marko zapravo voli, ali da to krije.

Celu situaciju pogledajte ovde.

NEĆE BITI VIŠE RIJALITIJA! Željko Mitrović doneo odluku: Evo šta će biti sa Zadrugom! Gotovo, novi PLAN (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.