Ona je 2005. išla sa Mirkom... Gagi se jadao Miljkoviću o BRAKU sa Anabelom, pa spomenuo brata Đoleta (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2020, 01:39

"Ona je 2005. išla sa Mirkom..." Gagi se jadao Miljkoviću o BRAKU sa Anabelom, pa spomenuo brata Đoleta (VIDEO)

Ispovedao se budućem zetu!

Gagi Đogani veče je proveo sa ćerkinim momkom Markom Miljkovićem, prisećajući se njegovih početaka sa bivšom suprugom Anabelom Atijas i njihovim porodičnim prijateljem Mirkom Gavrićem.

Naime, poznato je da je Gagi sa Mirkom tokom boravka na imanju s početka imao dobar odnos, međutim, nakon njegovog drugog ulaska u rijaliti, došlo je do žestokih obračuna, jer je Gavrić izneo monstruozne detalje prebijanje Anabele kada su išli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na jedan od nastupa u Makedoniju.

- Ja sam od 2005. godine prepustio sve Anabeli, skroz sam se povukao, ja sam samo završavao menadžerski deo posla. Ona je išla sa Mirkom. Ja više nisam bio, nisam išao ni na nastupe, što je ipak bila moja greška, burazer mi je rekao da će me to koštati, dosta stvari mi je rekao. Ja sam sve kontra radio. Šta da idem sa Mirkom, on je tu. Ali ne, to ti je isto kao da ti sada vodiš firmu, a tebe nema. Napravio sam glupost i to je to. Došao je Čeda Čvorak, on je kompozitor i pravi te aranžmane, ali ga nema u pesmi, ali u spotovima ima - ispričao je Gagi.

U video prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.