On želi svojoj deci da me nađu MRTVU i da me POKOPAJU! Anabela potkačila Gagija, spomenula i Miljkovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2020, 01:58

"On želi svojoj deci da me nađu MRTVU i da me POKOPAJU!" Anabela potkačila Gagija, spomenula i Miljkovića

Progovorila o svojim osećanjima!

Večeras je Anabela Atijas gošća u emisiji "Zadruga - narod pita".  Gledaoci imaju prilike da uključe uživo u program i da prokomentarišu dešavanja iz Bele kuće, kao i da postave neko pitanje večerašnjoj gošći. Javila se Mirjana iz Kruševca.

- Kakvo je mišljenje što Marko poštuje svoju majku, a Luna i Gagi tebi to rade? Da li je moguće da neko zbog nekog ko je prolazan zaboravi na nekog ko ga je rodio - govorila je gledateljka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Za poštovanje mi je kad neko poštuje svoju majku, svog oca, ako je to tako, volela bih i da Lunu nauči tome, kako se to radi. Prihvatila sam da je sve moguće, i da se meni sve to dešava, još jedno iskustvo u životu. Ne dotiču me komentari, želim im da nađu sreću. On želi svojoj deci da budu bez majke, da je nađu mrtvu, da me pokopaju, ali mislim da će me još dugo gledati - rekla je Anabela.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.