On je kr*snuo Kiju Kockar, pričala je da mu je 11 centimetara! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2020, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"On je kr*snuo Kiju Kockar, pričala je da mu je 11 centimetara!" (FOTO)

Istina ili laž?

Miljana Kulić nije mogla da se pomiri sa činjenicom da joj je ovonedeljni vođa Stefan Karić dao najmanji budžet, pa ga je napala i iznela šokantne detalje vezane za njega i Kiju Kockar.

Nišlijka je već nekoliko dana kivna na Karića, a nakon što je dobila samo 500 dinara budžeta od njega, odlučila je da mu se suprotstavi onako kako samo ona ume, pa je iznela sve što zna o njegovoj aferi sa Kijom.

- Odradio si je napolju. Meni je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priznao da je bio sa Kijom Kockar i da je imao nešto s njom. Nije hteo da kaže direktno, ali se smeškao kulovski i, kao, ne pričam šta sam radio sa bivšom. Sve je rekao. Ljakse jedan. Ne pričaju džabe da ti je kita 11 centimetara - rekla je Miljana.

- Debela, tebe boli Kija! Ti si debela tigrica. Nikad nećeš biti kao ona. Veliki pozdrav za Kiju - uzvratio je Karić.

- Što se tiče Stefana, sve mi je rekao što mi je rekao one večeri, kada sam htela da priđem u njegov krevet. Pun je mržnje. Ja sam oduvek sumnjala, videla sam da je u čoporu, svako pokaže pravo lice. Ja sam mu rekla, biće mi potrčko narednih sedam dana, videćete kakve stvari će raditi - nastavila je Kulićeva.

- Ja sam rekao da ona nikome ovde ne može da bude prijatelj jer igra rijaliti. Dao sam joj najmanji da bih dokazao da joj se ne šlihtam. Ja ne znam ni ko si, ni šta si, ni da li si muško, ni da li si žensko - zaključio je Karić.

Podsećamo da se Stefan u "Zadruzi 3" sam izlanuo i priznao da je bio sa Kijom. Kada su ga svi osudili da flertuje sa Dalilom Dragojević, on je rekao:

- Dalila će da kaže da se ja izvlačim iz situacije, samo mi to treba u životu, da budem sa udatom ženom. Te udate s kojima sam bio su bile u razvodu, a ne ovako u braku, kao što je ona sa Dejanom.

U IZAZOVNOM BIKINIJU - MREŽICA PREKO! Au! Anastasija zapalila Instagram - ovo je za srčku! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.