Oglasio se bivši muž Dare Bubamare: Ona to radi iz marketinških razloga!

Izvor: Svet plus, 15.Mar.2019, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se bivši muž Dare Bubamare: Ona to radi iz marketinških razloga!

Nakon eksplicitnog snimka Dare Bubamare koji se pojavio u javnosti oglasio se i njen bivši muž Milan Kesić. Nemam veze sa tim, ona to radi iz marketinških razloga!

Kako su se pojavile glasine da je pevačica njemu slala snimak na kojem pomoću dilda demonstrira oralni seks, Milan poručuje da je sa Darom i dalje samo u prijateljskim odnosima, te da on nema veze sa njenim novim eksplicitnim videom:

"Nemam veze s tim. Mi smo samo prijatelji i ja joj pomažem >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << jer imamo dete. Ona to verovatno radi iz marketinških razloga, tako da nemam šta da joj zamerim."

Milan tako deli mišljenje većine da je Dara namerno u etar pustila porno-snimak samo da bi se o njoj ponovo pisalo u medijima. Kesić je sa pevačicom bio u zvaničnom braku do 2017. godine ali su se ranije rastali.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivši muž o Darinom snimku: "Ja joj ne zameram!"

Izvor: Vesti-online.com, 15.Mar.2019

Nakon velike prašine koja se podigla u javnosti zbog eksplicitnog snimka u kojem je glavni akter Dara Bubamara, oglasio se i njen bivši suprug Milan Kesić...Kako su se pojavile glasine da je pevačica njemu slala snimak na kojem pomoću seksualnog pomagala demonstrira oralni seks, on je poručio da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.