Oglasio se Alen Sakić: Muzičar PRIZNAO da li je od Raste tražio marihuanu pred njegovo HAPŠENJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2020, 03:10

Oglasio se Alen Sakić: Muzičar PRIZNAO da li je od Raste tražio marihuanu pred njegovo HAPŠENJE!

Teško mu pada situacija.

Alen Sakić, muzičar i saradnik Stefana Đurića Raste, demantovao je priču da mu je tražio da mu donese marihuanu u petak, 2. oktobra, kada je reper uhapšen u centru Beograda.

Alen, inače sin pokojnog Sinana Sakića, istakao je da nije tačno da je izjavio: "Hej, druže, ponesi mi salaticu", što je ulični sleng za marihuanu i skank.

A post shared by Balkaton (@balkaton) on Aug 23, 2020 at 3:00am PDT

- To je ružno. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ja gradim neku svoju karijeru... Čovek (Rasta) koji radi za 10.000, 12.000 evra mu je nastup, da on ide da prodaje paketić jedan od hiljadu dinara... To je tako jadno i tužno. Ja ne mogu da verujem šta sam doživeo. Baš mi je krivo. Ništa mi nije jasno - rekao je Alen, a potom nastavio:

- Da, dolazio je kod mene  i dolaziće uvek. To je čovek s kojim ja radim. On je moj saradnik. On je mene primio u svoju izdavačku kuću, ja kod njega radim. Ja sam 24 sata dnevno u studiju. Album treba da mi izađe za malo manje od mesec dana... Drugo, ja imam dvoje male dece, imam blizance... Sutra će deca da mi odrastu i da vide ovo. Ja sutra treba da izađem na ulicu, da ih pogledam u oči... - bio je razočaran Sakić.

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on Mar 27, 2019 at 5:34am PDT

Ispričao je i zbog čega je Rasta došao kod njega u petak, 2. oktobra.

- On je došao po mene da gledamo lokacije za spot, zato je došao kod mene. Našli smo lokaciju za spot. On mi je rekao noć pred toga:"Idemo sutra da gledamo lokaciju za spot". Ja sam mu rekao: "Ok, buraz". Ja sam izašao ispred i ti momci (policajci) su već stajali tamo. Trebalo je da se ide u studio da se radi. Oni su već biti tu kada sam izašao ispred zgrade, i to je to. Niti me je iko pitao išta... Da su policajci tako čuli, zašto mene ne bi ispretresalii. Nema potrebe da lažem, da smišljam... Trebalo da ide u studio da se radi. Šokiran sam... - naveo je Sakić.

A post shared by @balkatongang_fp_ on Oct 26, 2019 at 6:53am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.