Oduševio ulogom Đorđa u seriji Koreni! Ovo je njegova supruga!

Izvor: Svet plus, 11.Dec.2018, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oduševio ulogom Đorđa u seriji Koreni! Ovo je njegova supruga!

Igor Đorđević oduševio sve ulogom Đorđa u popularnoj seriji "Koreni"! O njegovom privatnom životu se malo zna, a ovo je njegova supruga, takođe glumica.

Igor Đorđević u seriji "Koreni" glumi Đorđa, supruga Simke - Slobode Mićalović koja mu je u privatnom životu kuma. Malo ko je upoznat sa tim da je on u braku sa lepom glumicom Zoranom Bećić sa kojom ima dve ćerke Petru i Blanku. Njih dvoje trenutno zajedno igraju u predstavi "Zli dusi", a >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << u braku su dvanaest godina.

Đorđević je u intervjuu za "Gloriju" ispričao da se on i supruga i te kako konsultuju oko uloga:

"I uvek su to vrlo, vrlo korisni i gotovo uvek upotrebljeni savet."

Sa tim se slaže i njegova supruga Zorana:

"U Igora imam najviše poverenja. On je moj životni oslonac u svakom pogledu i svaka odluka koju donosimo je zajednička, promišljena. To se odnosi i na uloge i na zajednički rad. Najvaćnija mi je njegova kritika. Ukoliko postoje iskrenost i dobra saradnja u braku, veliko razumevanje između ljudi i poštovanje prema profesiji svog partnera, ona je sve mnogo jednostavnije. Mi smo 12 godina u braku, veoma dobro se poznajemo i uhodani smo, svako zna svoje obaveze, rasporedlu posla, u zavisnosti od opterećenosti tokom dana. Kad Igor ima previše obaveza, zna se šta ja preuzimam i obrnuto, jedno drugome maksimalno izlazimo u susret."

Na pitanje kako bi opisao dvanaest godina braka sa Zoranom, Igor Đorđević za Gloriju kaže:

"Nemam talenat za podvlačenje crta, a nemam ni utisak da je toliko prošlo. Uopšte, moje poimanje vremena je vrlo čudno. Meni svaki naš dan izgleda kao oni na početku. Uf, kako to romantično zvuči. Naravno, preturili smo mnogo toga preko glave, i prelepe i one manje lepe trenutke, i tek ćemo. I evo ovde kažem - nikada nisam imao sumnje da je ona ta prava. A odustvo sumnje je valjda poverenje i ljubav."

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.