Odabrao je za OMILJENU pa osuo PALJBU po njoj! Mlađa ogorčen na Ninu: HOĆE DA BUDE SA OROZOVIĆEM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2020, 16:39

Odabrao je za OMILJENU pa osuo PALJBU po njoj! Mlađa ogorčen na Ninu: HOĆE DA BUDE SA OROZOVIĆEM!

Žalio se zadrugarima.

Dok su Filip Đukić i Mateja Matijević vežbali u radionici, ovonedeljni vođa Mlađan Jovanović žalio se na ponašanje Nine Babić koju je postavio za svoju omiljenu osobu i sa kojom treutno uživa u svim privilegijama života u hotelu.

- Spustio sam loptu. Onda dolazi i priča ako će da bude sa Orozovićem. Ja sam nju stavio za omiljenu, a znao sam da će da pravi probleme i dalje. Govorili su mi da stavim za potrčke Orozovića i nju, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mionu za omiljenu, ne zanima me to. Ako sam ja vođa, kako ne možeš da ućutiš. Onda krene da me vređa. Krene sa onim svojim: "Budaletino, debilu...", danas isto, ja kažem: "Ja sam vođa, opusti se". Sad joj ne valja i što čistim - rekao je Mlađa.

- Posle nekoliko minuta Mlađa je otišao kod Luke Belića, a i ovom zadrugaru se žalio na ponašanje Nine Babić.

- Non-stop je nervozna. Bude normlana par sati i poludi, ne znam koji joj je k*rac. Ja sam samo hteo da budu normalni odnosi, da ne bude vređanja, zato sam je i stavio za omiljenu, ali ne vredi. Juče isto vređala, danas isto... - žalio se Mlađa Luki.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Otac i sin su slučajno našli poruku "UPOMOĆ" napisanu u blatu: Došli su do ZASTRAŠUJUĆEG OTKRIĆA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.