Od Mihajla Ražnatovića do VLASNIKA FABRIKE TEKSTILA: Ljubavni život lepe Karoline godinama unazad je intrigirao domaću javnost dok se nije udala za MAGISTRA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2023, 09:06

Od Mihajla Ražnatovića do VLASNIKA FABRIKE TEKSTILA: Ljubavni život lepe Karoline godinama unazad je intrigirao domaću javnost dok se nije udala za MAGISTRA

Sve o njenom životu.

Makedonska pevačica Karolina Gočeva plenila je i stasom i glasom, svi su je obožavali, a početkom dvehiljaditih godina nizala je hitove i bila jedna od omiljenih muzičkih zvezda na našim prostorima. Sarađivala je sa mnogim srpskim muzičarima, a sa pokojnim pevačem Tošetom Proeskim bila je u odličnim privatnim i poslovnim odnosima. U jeku popularnosti nestala je sa javne scene, a izgled Karoline Gočeve kako nekada, tako i danas ne prestaje da oduševljava.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Iako je u Makedoniji i dalje veoma popularna, na našim prostorima je retko možemo videti, a najnovije fotografije koje su osvanule na njenom “Instagram” profilu svedoče da ona preslatka Karolina na koju niko nije mogao ostati ravnodušan i dalje pleni neverovatnom lepotom i harizmom.

Njena prirodna lepota bez trunke šminke napravi svaki put opštu pometnju te komentari na račun fantastičnog izgleda Gočeve ne prestaju da se nižu društvenim mrežama, a mnogi su primetili da se fizički i nije mnogo promenila.

Iako sada ima malo drugačije životne prioritete, njen ljubavni život oduvek je bio pod budnim okom javnosti te je poznato da je talentovana makedonska pevačica bila u kratkoj vezi sa Mihajlom Ražnatovićem, sinom Željka Ražnatovića Arkana. Nakon toga zabavljala se sa Nikom, imućnim Grkom, koji živi u Bitolju, gde ima svoju fabriku tekstila. Sa njim je počela da se zabavlja kada je krajem leta 2011. godine raskinula vezu sa mladim biznismenom Jovanom Panovskim.

A post shared by Karolina Goceva (@karolinagocheva)

Karolina se 23. septembra 2017. godine udala za šest godina mlađeg Mihaila Korubina, magistra likovne umetnosti sa kojim se upoznala tokom snimanja naslovnice njenog albuma “Izvor”, kako je ispričala u jednom intervjuu. Venčali su se u nesvakidašnjem ambijentu, u jednom od vojnih hangara na aerodromu Petrovec kod Skoplja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.