Očajno pevao, napao Karleušu, a Marija ga izbacila iz studija

Izvor: Vesti-online.com, 24.Dec.2017, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očajno pevao, napao Karleušu, a Marija ga izbacila iz studija

Elvin Kadrić predstavio se žiriju u "Zvezdama Granda" u lošem svetlu, a onda se posvađao sa pojedinim članovima.

On je već pevao u ovom takmičenju, ali ove godine se prilično loše predstavio, što su članovi žirija i konstatovali.

- Izveo si pesmu kao da si na elektrošokovima, izuzetno neprijatna stvar - rekla je Marija Šerifović, a onda je Jelena nastavila da ga kudi:

- Tvoj govor tela nama govori da imaš veoma negativan stav, zid ispred sebe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << negativno nam deluješ. Gledaju te milioni, a ti deluješ kao jedan nadrndani vampir - kazala je Karleuša, što je bilo dovoljno da takmičar krene u raspravu.

- To je kad je neko siguran u sebe, moje pevanje je fantastično. Osećam se fantastično - rekao je Elvin.

Ovaj mladić je potom napao Mariju Šerifović tvrdeći da mu je obećala pomoć u karijeri koja se nikad nije dogodila.

- Ako već govorimo o kandidatima kojima sam ja obećala pomoć ti kandidati koji su našli pravi način da dođu do mene svi znaju kako su završavali ovo takmičenje - rekla je Marija.

Međutim, kandidat nije odustao od nadobudnog stava, pa je izjavio da ima uspešne nastupe i da peva pred više ljudi, nego Karleuša.

Marija više nije mogla da ga toleriše.

- Ti si bezobrazan i nekulturan i ti sad možeš da se pokloniš i da ideš. Ovakve diskusije se više neće vodite ne bitno da li si u pitanju ti (Jelena) ili neko drugi od nas - urlala je Marija i izbacila kandidata sa scene.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.