Obukla se IZAZOVNO, postavljala mu ŠOKANTNA pitanja! Njegova supruga će IZGORETI kad čuje ovo! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obukla se IZAZOVNO, postavljala mu ŠOKANTNA pitanja! Njegova supruga će IZGORETI kad čuje ovo! (VIDEO)

Vrlo je direktna.

Zadrugarka Ivana Šopić počela je da provodi sve više vremena sa Markom Janjuševićem Janjušom, a pojedini takmičari sve više komentarišu kako se njih dvoje ne odvajaju jedno od drugog.

Tako je ona ove noći sela na njegov krevet u izazovnoj spavaćici, a onda su počeli jedno drugo da mame pitanjima koja će privući veliku pažnju javnosti.

- Je l' bi ti bilo žao da ja sad izađem iz Zadruge? - pitao je Janjuš

- Pa, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << malo...ali, zaboravila bih. Ušao bi neko drugi. A, ti? Je l' bi crko da ja ispadnem? - pitala je Ivana.

- Ko? Ti da ispadneš? Ma, daj! Ne znam... izdržaću - rekao je Janjuš.

- Je l' ima neko ko ne bi bio u vezi sa mnom? Osim tebe - pitala je Ivana.

- Ima, Karić, Panda... Mlađa. Ja nikad ne bih mogao da budem sa tobom u rijalitiju. Poludeo bih. Teška si, bezobrazna... podmukla. Ti hoćeš da kažeš da su sve tvoje svađe iskrene? - pitao je Janjuš.

Iako zna da je Janjuš oženjen svojom suprugom Enom sa kojom ima ćerku Krunu, Šopićevu to nije sprečilo da ga otvoreno pita da li bi bio sa njom da je slobodan.

- Nisu sve, neke su preuveličane zbog alkohola. I zbog toga ne bi mogao da budeš sa mnom? Da si slobodan? Kako tebe može neko da trpi napolju? - postavljala je pitanja Ivana.

- Koliko si ti tvrdoglava. Ja tebi kao čoveku verujem, ali... - rekao je Janjuš.

"PREVARIO SAM ŽENU, HTEO RAZVOD, KUĆA MI JE SPALJENA" Boban Rajović na Blic poligrafu priznao da se kaje što je dva puta bio u ZATVORU (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.