Obožavali ste je u latino sapunicama, a ona je danas PRVA DAMA Meksika!

Izvor: Prva.rs, 10.Nov.2018, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obožavali ste je u latino sapunicama, a ona je danas PRVA DAMA Meksika!

Kada kažemo Anhelika Rivera, to vam možda ne znači mnogo. Ali ako kažemo zla tetka Marsija Montenegro iz serije "Marijana" verovatno vam malo više znači.

Ipak ova telenovela snimljena je 2004. godine i prošlo je mnogo vremena, ali njen lik teško se zaboravlja. "Marijana" serija koja je i kod nas imala veliku popularnost bila je pretposlednja Anhelikina uloga, ona je posle snimila i seriju "Opijeni ljubavlju" pa se povukla.

Od omiljene glumice, Anhelika je postala >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << ni manje ni više nego prva dama Meksika.
Anhelika se 2004. godine udala za Hose Alberta Kastra, vremešnog i uspešnog producenta sapunica koji je u to vreme bio veliko ime meksičke produkcijske kuće Televisa. Njihov brak okončan je 2008. i 2009. godine, a nakon crkvenog razvoda braka, Rivera je odlučila da se ponovno uda. U ulozi mladoženje ovoga puta se našao Enrike Penjaa Nieto, aktualnog predsednika Republike Meksiko.

Osim što je prva dama, ona je i predsednica Nacionalnog saveta za integralni razvoj porodice. Vladavina njenog muža praćena je brojnim kontroverzama i skandalima, a politička situacija u Meksiku nije najsjajnija. Osim toga, opasno se šuška da je aktualni predsednik porodični nasilnik.

Što se Anhelike tiče, ona ga uvek javno hvali i podstiče, ali njena priča čini se kao lagana verzija priče Melanije Tramp. Često se fotografiše u društvu naroda i viđeno je lice u brojnim humanitarnim akcijama.

Što se njene glumačke karijere tiče, odrekla je se još pre nego što je njen suprug započeo svoj predsednički put. Dakle, Megan Markl - nisi jedina!
Izvor: prva/miss7

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.