OŽENJENI JANJUŠ MUVA DEVOJKU NAJBOLJEG DRUGA - Javno OTKRIO pred NJIM! Šokirao! Svađa u najavi?

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OŽENJENI JANJUŠ MUVA DEVOJKU NAJBOLJEG DRUGA - Javno OTKRIO pred NJIM! Šokirao! Svađa u najavi?

Zar nju?

Marko Janjušević Janjuš i Stefan Karić otišli su kod Drveta mudrosti kako bi odali po jednu svoju tajnu u zamenu za novac.

Samo nekoliko trenutaka pre nego što će otići na ispovest kod Drveta Janjuš se sa Karićem dogovorio da prevari produkciju i za novac slaže da je pet devojaka zaljubljeno u njega.

Nakon što se pozdrvio sa Drvetom, Janjuš je, sve vreme smejući se, izjavio da su u njega zaljubljenje Marijana, Maja, Jelena, Iva i Šopićka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Kako je sa njim bio Stefan Karić, koga je Janjuš nazvao svojim najboljim prijateljem, nastala je urnebesna situacija, jer su obojica znali da on laže.

Janjuševa izjava da je u njega zaljubljena Iva Grgurić nije ni malo narušila odnos Karića i njega, iako mnogi komentari navode na to da bi Stefan trebalo da se naljuti na svog druga.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.