OŽENJEN DEČKO ZAPROSIO ANDREANU ČEKIĆ PRED STOTINU LJUDI: Od šoka nije mogla da dođe sebi, pale su i suze (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2019, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OŽENJEN DEČKO ZAPROSIO ANDREANU ČEKIĆ PRED STOTINU LJUDI: Od šoka nije mogla da dođe sebi, pale su i suze (VIDEO)

Pevačica je presrećna.

Andreana Čekić napravila je gala proslavu 35. rođendana, a brojne poznate ličnosti okupile su se kako bi joj prisustvom ulepšale slavlje.

Slavljenica se čitavo veče veselila, bila je nasmejana, a Darko Lazić i Đani su odlučili da je obraduju uz nekoliko pesama.

Ipak, najveće iznenađenje večeri usledilo je kada je njen dečko, Marko Milošević pred stotinu zvanica kleknuo i pitao je da se uda za njega.

📸♥️
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic) on Aug 22, 2019 at 7:02am PDT

Andreana, kao što se vidi na snimku, nije mogla sebi da dođe, sve vreme se smejala i pristala je.

Ljubavi mog života... zahvalna sam na svakom danu sa tobom, zahvalna na svemu i ponosna na sjaj od kojeg si satkan. Sve si mi dao. Tvoja duša miriše na ljubav, sreću i radost. Želim ti da ti se ostvare sve velike i male želje. Želim ti zdravlje i mir. Zaslužuješ da budeš u svakom trenutku najsrećniji, dečaku moj mili, a ja ću uživati gledajući te takvog. Volim te najviše na svetu, beskonačno... Srećan ti rođendan, pile moje malo. ♥️

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic) on Sep 2, 2019 at 4:41pm PDT

Ipak, ono što oboma prvo sledi jeste razvod od bivših partnera za koje su i dalje zakonski vezani, iako već dugo ne žive sa njima zajedno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.