OVONEDELJNI VOĐA NAPRAVIO HAOS u Beloj kući: Sukobio se sa zadrugarima zbog JEDNE STVARI - Sasuo mu sve u lice

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2023, 18:47

OVONEDELJNI VOĐA NAPRAVIO HAOS u Beloj kući: Sukobio se sa zadrugarima zbog JEDNE STVARI - Sasuo mu sve u lice

Pokazao svoje pravo lice.

Ovonedeljni vođa u Beloj kući je Ivan Dragić, koji je imao zaduženje da podeli budžete.

Prilikom podele, zadrugar je krenuo sa malim budžetima i tom prilikom se sukobio sa zadrugarima koji nisu podržavali njegova obrazloženja podele budžeta.

- Znaš i sam da smo se upoznali i pre ulaska u "Zadrugu", da smo moja porodica i ja navijali za tebe tokom takmičenja. Ti si reagovao na mene zbog Palčice koja me je lagala i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izmišljala. Zbog nje gubiš, šalješ pogrešnu sliku o sebi. Mnogo bolji bi bio da si sam. Stao si u njenu odbranu, to je normalno, kao što i ja ne dam da neko verbalno dira moju Aleksandru, to ti je plus što se tiče mene. Mislim da je postigla to što je htela, imaš dobar glas, a zbog svih pretnji, zlopamtilo sam, ne mogu preko toga da pređem - rekao je Dragić.

- Boki, kad si bio vođa, dao si mi mali budžet. Imamo neki zadrugarski odnos, neprimetan si mi, ne ugrožavaš me. Pamtiću te po dve reči: "Znači" i "Razumeš". Nismo imali nekih sukoba, a pošto se ne družimo, ne mogu ti dati veći budžet. Isto tako, mislim da ti nisu svi prijatelji oko tebe prijatelji - rekao je Ivan i dao Bojanu Simiću mali budžet.

- Meni pare kao pare ništa ne znače, nema problema što se tiče toga. Ne družimo se, a to ko su moji drugovi, to nije tvoj problem i kakav ja odnos imam ovde i kakav imam napolju - odgovorio je Bojan.

- Matora, izgovorili smo mnogo ružnih reči, ali ja sa tobom i ti sa mnom, znamo na čemu smo. Žao mi je što se toliko nerviraš. Imaš neke određene komplekse, ali i mi muškarci imamo komplekse - rekao je Dragić.

- Mi nismo imali uvrede porodice, ja sam isto zlopamtilo - rekla je Matora.

- Mislim da si lojalan prijatelj i imam lepše mišljenje o tebi, nego o ovima sa kojim provodim vreme - rekao je Ivan i dao je Matoroj mali budžet.

Ivan je dao Marku i Divni DNK male budžete uz obrazloženje da su jako bučni, da nemaju osećaja kada oni spavaju, a Marku je zamerio to što je muvao Maju Kovačević.

- Moje mišljenje se razlikuje od mnogih. Ja ne znam da li bi ti pre bila sa Matorom ili sa Markom. Iskustvo je na tvojoj strani, zrela si osoba, znaš šta hoćeš. Marko je taj koji je mogao da vrti devojke, ali mi se čini da ti možeš da vrtiš njega - rekao je Dragić, te je Žani dao mali budžet.

- To nije istina - rekla je Žana.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.