OVOME SE NIKO NIJE NADAO! Neca odlučio ko sa njim ide u hotel! Omiljena ličnost je ONA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2021, 03:15

OVOME SE NIKO NIJE NADAO! Neca odlučio ko sa njim ide u hotel! Omiljena ličnost je ONA! (VIDEO)

Nastao haos!

Nakon haosa zbog današnje raspodele budžeta, ovonedeljnog vođe Nenada Lazića Nece, došao je red da on izabere svoju omiljenu ličnost sa kojom će naredne nedelje boraviti u hotelu "Zadruga".

- Ja ovde imam nekoliko ljudi, razmišljao sam da bude Monika ali je ona bila tri puta, a onda sam mislio da bude i Ana koja mi je jako draga, ali je i ona bila u hotelu i mislim da je Dragana okej, jer je uvek bila na mojoj strani! I Dragana Mitrović je omiljena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao je Neca.

- Ja sam bila u pabu i rekla sam da stave mene jer mi treba mir i tišina, i ja nisam zlana ko će biti ja sam samo zamolila jer već nekoliko dana plačem! Ne mogu da pričam samo plačem, i rekal samn ako bude neko iz paba da stavi mene za omiljenog da bi bila u tišini. Plačem iz čista mira, a ne zbog Mišela i plačem od prošle nedelje, jednostavno mi nije dobro sve mi se skupilo - rekla je Dragana.

- Ti si jedna budala i plačeš jer su se tvoje laži u rijalitiju otkrile! I trebaš da plačeš jer si takva kakve jesi, jedan lažov ti si bolesna! Idi leči se budalo, idi u Koviljaču a ne u Šimanovce. Došla si ovde i lagala da si imala pobačaj, ideš ovde kao lujka i samo lupaš, a napolju je onaj tvoj koji te je j*bavao je sve izneo i saznala si a ovde si ljudima pravila spletke - vikao je Đedović.

- Je l' ti fali muškarac? - pitao je Milan.

- Nije to Milane - rekla je Ivana.

- Dragana ne možeš da ulaziš u klinč sa ljudima, a onda plačeš - rekao je Tomović.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.