Izvor: Scandal.rs, 08.Sep.2017, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO su Lukasovi sinovi! Možete li da pogodite čime se mlađi sin bavi? (FOTO)

  Aca Lukas sinoć je pevao u Novom Sadu, a na nastupu su bili njegovi sinovi – Lazar iz prvog i Andrej iz drugog braka. Braća se godinama unazad druže i drže zajedno, a Lukas je najavio da njegov mlađi sin Andrej uskoro objavljuje i novi singl jer počinje da se bavi pevanjem. Evo kako The post OVO su Lukasovi sinovi! Možete li da pogodite čime se mlađi sin bavi? (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SCANDAL! u novom broju saznaje: Evo koje je iznenađenje spremila Dragana Mirković

Izvor: Scandal.rs, 08.Sep.2017

Kako SCANDAL! u novom broju donosi, Dragana Mirković ponovo je rešila da obraduje fanove! Ona već vredno radi na novom singlu koji će izbaciti zajedno sa spotom! Kako smo ekskluzivno saznali, pevačica u ovaj projekat ulaže sve najbolje i najkvalitetnije! Angažovala je sve same profesionalce sa...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.