OVO SU SVI ČEKALI: Ilijana otkrila istinu koju nije smela da prizna na PAROGRAFU!!! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2018, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO SU SVI ČEKALI: Ilijana otkrila istinu koju nije smela da prizna na PAROGRAFU!!! (FOTO)

Nasela na provokaciju!

Milutin Mili Radosavljević uspeo je da izvuče priznanje od svoje cimerke Ilijane Vagić, koja je jedna od najintrigantnijih takmičarki sedme sezone rijalitija "Parovi".

Kako je tokom vikenda u vilu ponovo ušao njen bivši dečko Vladimir Zečević Dika, nastala je velika promena u Ilijaninom ponašanju. Njihov unakrsni "Parograf" bio je jedan od najzapaženijih, jer njihova priča protresla je region, a sada je priznala ono o čemu je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ćutala.

Sve vreme potencirala je kako je ona napravila čoveka od Dike, te da je ona u svemu tome bila žrtva, međutim, Miliju je pošlo za rukom ono što nikome  nije.

Kako već danima njihova rasprava ne jenjava, sinoć je Milutin uspeo da izvuče priznanje. Prvo je govorio kako je ona prešla iz susedne zemlje u Beograd, kako bi postala uspešna u životu, ali ono što je ona priznala, šokiralo je sve:

- Istina je da je Dika zaslužan od moje 22. godine što sam uspela - izjavila je Ilijana, nakon što je ponela Milijeva provokacija.

Nakon toga, Diki je osvanuo osmeh na licu, jer je čuo ono što je sve vreme čekao!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

GOSPODE BOŽE! Aci Lukasu su uradili nešto MONSTRUOZNO: Reakcija pevača ŽUSTRA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.