PO PRVI PUT U ISTORIJI TAKMIČENJA! Bojana Barjaktarević je TROSTRUKA POBEDNICA! ODNELA POBEDU U SVE TRI KATEGORIJE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2021, 02:12

PO PRVI PUT U ISTORIJI TAKMIČENJA! Bojana Barjaktarević je TROSTRUKA POBEDNICA! ODNELA POBEDU U SVE TRI KATEGORIJE! (FOTO)

Kakav presedan!

Emisija "Nikad nije kasno" osvojila je srca gledalaca, a večeras je održano finale iste.

Po prvi put u istoriji muzičkog takmičenja, trostruku poberdu odnela je talentovana Bojana Barjaktarević iz Paraćina. Ona je osvojila najviše glasova SMS publike, a ubrzo zatim je trijumfovala i u fejsbuk glasanju.

Prvu statuu uručila joj je Zorica Brunclik koja nije mogla da sakrije uzbuđenje i sreću zbog Bojanine pobede.

- Bojana, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ja nisam bila ovako uzbuđena ni ja kada sam dobijala neku nagradu! - rekla je Zorica, a odmoh potom se obratila i pobnednica, rečima:

- Hvala mojim dragim kolegama, produkciji i žiriju, ma hvala svima!

Nakon što je postala pobednik fejsbuk glasanja Bojana Barjaktarević i što joj je još jednu nagradu uručila Neda Ukraden, pobednica šeste sezone priznala je:

- Prvi put u životu mi se ovako ruke tresu, ovako se nisam tresla ni kad je bilo nagore!

Zbog neverovatnog talenta koji je pokazala tokom takmičenja i trijumfa u 6. sezoni Zorica Brunclik nije mogla da sakrije oduševljenje što je baš njen favorit pobedio, pa je za nju imala i neverovatnu ponudu.

- Bojana,  ja 11. novembra imam koncert u Areni, ti ćeš biti moj gost ako bog da - poručila je uzbuđeno Zorica.

Nakon glasanja žirija, koji su činili Zorica Brunclik, Saša Milošević Mare, Neda Ukraden , kao i 17 članova žirija koji su glasali u live uključenju i po evrovizijskom sistemu, Bojana Barjaktarević proglašena je pobednicom stručnog žirija.

Bojani je ovu statuu uručio  Saša Milošević Mare i poručio:

- Drago mi je što se ove godine i žiri i publika slažu!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.