OVO OD NJEGA NISU OČEKIVALI: David opleo po Karađorđu, a onda spomenuo Aleksandru

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2018, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO OD NJEGA NISU OČEKIVALI: David opleo po Karađorđu, a onda spomenuo Aleksandru

Rekao šta misli.

Sumorno popodne zadrugari provode izležavajući se iako je Veliki šef na sve načine pokušavao da ih podigne na noge. Išćekivajuči da saznaju šta je danas Veliki šef pripremio za njih, Sale Tru, David Dragojević i Aleksandra Subotić su komentarisali ponašanje Karađorđa Subotića.

Tačnije, Dragojević smatra da Karađorđe misli da njegova ćerka koristi svaku situaciju da ga komentariše kod drugih ukućana.

- On je u nekom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svom filmu, on misli da ako je neko pored Aleksandra da pričaju o njemu. On ima 50 godina, on je malo drugačijeg razmišljanja. Sve je drugačije prošao. Nama mladima na jedno uđe na drugo izađe - rekao je David.

David smeta što Karađorđe uvek koristi priliku da komentariše dešavanja za stolom i van lajva kada ima slobodno vreme koje obično ostali koriste za sebe.

- Mene stvarno ne interesuje da pričam šta je bilo za stolom. Ja gledam da ne pričam o tome. Kako im ne dosadi? Ja sam takav samo kad treba. Nije mi jasno, ali ajde - pričao je David.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.