OVO NISTE OČEKIVALI! Ove zvezde su počele da se zabavljaju sa  fanovima i nikada nisu zažalili zbog toga!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020, 11:32

OVO NISTE OČEKIVALI! Ove zvezde su počele da se zabavljaju sa fanovima i nikada nisu zažalili zbog toga!

Da je sve moguće i da ljubav ne poznaje granice, dokazuju ovi parovI!

Svako je nekada maštao o tome da se zabavlja sa nekom poznatom zvezdom. Iako verovatno nismo razmišljali o tome da je to zaista moguće, nekada je dovoljno da budete na pravom mestu u pravo vreme i može se dogoditi čudo, piše Bright Side. Upravo to se dogodilo ovim zvezdama i njihovim obožavaocima.

Džastin Biber i Hejli Boldvin

Kada je Hejli bila mlađa, bila je veliki fan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Džastina Bibera i Selene Gomez. Nakon što su njih dvoje raskinuli, Hejli i Džastin su se prvi put sreli kada ih je upoznao njen otac. Više puta su raskidali i mirili se otkad su se upustili u vezu, 2014. godine, a vezu su ozvaničili 2018. godine, dok su venčanje upriličili 2019. godine u Južnoj Karolini.

Love you!!

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on Apr 1, 2020 at 8:19pm PDT

Kim Kardašijan Vest i Kanje Vest

Kanje je bio veliki fan Kim Kardašijan pre nego što su počeli da se zabavljaju. On je, jednostavno, “znao da će biti njen muškarac na duže vreme”, kako je priznao u jednom intervjuu. Jednom je nacrtao sebe na Božićnoj čestitki porodice Kardašijan i pogrešno je izgovorio njeno ime kada su se prvi put sreli, rekavši “Kard-dijon”. Oni su imali raskošno italijansko venčanje, a sada imaju četvoro dece: Nort, Seinta, Čikago i Psalma.

Join me in supporting @cmnhospitals during #ChildrensHospitalWeek because kids need care now. They need children’s hospitals now more than ever! Visit Kidscantwait.org to learn more.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Apr 7, 2020 at 2:41pm PDT

Džesika Alba i Keš Voren

Džesika je upoznala Keša na produkciji filma “Fantastična četvorka”, 2004. godine, gde je bio asistent produkcije. Keš je bio Džesikin fan godinama, a kasnije su se i venčali i dobili troje dece.

Džon Travolta i Keli Preston

Iako su oboje slavne zvezde, Keli se zaista zaljubila u Džona onog trenutka kada je videla poster za film “Briljantin”. Znala je da će se udati za tog čoveka i sada su u srećnom braku još od 1991. godine.

Met Dejmon i Lusijana Barozo

Met je 2002. godine radio na filmu “Zauvek zajedno” u Majamiju. Jedne noći je otišao u bar u kom je radila Lusijana Barozo.

- Bukvalno sam je video preko prepune prostorije, bukvalno – rekao je Met Elen Dedženeris o noći kada je upoznao Lusijanu.

Sada su srećno venčani od 2005. godine i imaju četvoro dece.

En Hatavej i Adam Šulman

En je upoznala svog muža, producenta, 2008. godine preko zajedničkog prijatelja. Kako se ispostavilo, Šulman je već bio njen veliki fan. Između njih se javila hemija i, ubrzo su postali nerazdvojni. Venčali su se 2012. godine i imaju dvoje dece.

Feeling so much love this birthday week! I want to thank everyone for the flowers and the books and chocolates and cards and crystals and other incredible goodies and most importantly I want to thank God for giving me a good hair day. It was so, so appreciated #37

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway) on Nov 15, 2019 at 9:23am PST

Princ Vilijam i Kejt Midlton

Priča se da je Kejt, još kada je imala 13 godina, na zidu držala poster princa Vilijama. Nekoliko godina kasnije, njih dvoje su se sreli. Venčali su se 2011. godine i imaju troje dece: Džordža, Šarlot i Luisa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.