OVO NIKO NIJE URADIO! Stiglo VAŽNO obaveštenje od Velikog šefa, Tara učinila nešto NEDOPUSTIVO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2020, 12:58

OVO NIKO NIJE URADIO! Stiglo VAŽNO obaveštenje od Velikog šefa, Tara učinila nešto NEDOPUSTIVO! (VIDEO)

Neće joj to proći.

Tara Simov i Mateja Matijević raskinuli su po treći put za nekoliko dana, a ovoga puta, po Matejinoj verziji priče, ljubavni par je raskinuo jer je Simova rekla da je neko bolji frajer od Matijevića, dok je Tara tvrdila da joj zadrugar konstantno spušta samopouzdanje.

Nakon današnje žučne rasprave, Simova je odlučila da iscepala Matejino ime sa spiska učesnika za predstojeću "Zadrugoviziju".

- Nisam akrep, nisam retard, nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nenormalna osoba, zbog čega bi se opet menjala - govorila je Tara.

- Ja sam tebe uveravao da se tako ne osećaš, a ti si navaljivala kao i obično - reklao je Mateja.

- Govorio si da te guram od sebe, misliš li da je normalno da me neko ostavi tri puta za 24 časa. Ti si prvi i poslednji fenomen u mom životu koji mi to radi i spušta mi samopouzdanje. Jesi li me ostavio? - pitala je Simova.

- Ostavio sam te jer me stalno to pitaš, forsiraš me i kljucaš me u mozak - istakao je Matijević.

U SRCU BEOGRADA: Ceca Ražnatović je u ovom STANU živela pre udaje! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.