OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Oglasila se Davidova bivša iz Novog Sada, pa POTVRDILA! Aleks bila u pravu! ŠOK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2019, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Oglasila se Davidova bivša iz Novog Sada, pa POTVRDILA! Aleks bila u pravu! ŠOK!

Sve je istina.

Tokom protekle večeri voditelj Milan Milošević ugostio je bivše učesnike "Zadruge 2" Staniju Dobrojavić, Marka Markovića i Marijanu Zolić i sa njima obavio veliki intervju u kome su sumirali utiske boravaka u Beloj kući, kao i sve ono što se izdešavalo nakon završetka rijalitija.

Bivše zadrugarke Marijana i Maja su otkrile gledaocima da su upoznale bivšu devojku Davida Dragojevića, koja im je rekla da je dotičnoj Oliveri tražio novac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svakog dana.

- Jedna cura nas je srela u Novom Sadu, koja je rekla da je Davidova bivša. Ona se zove Olivera i finansirala je Davida, svaki dan mu je davala po 1.000 dinara, on je klasična muška sponzoruša - otkrila je Marijana, a onda se nadovezala Maja:

- Drugarica Olivera je rekla da je David klošar, da mu je davala novac svaki dan, Aleksandra je ispala u pravu kada je tvrdila da je uzimao pare od žena - dodala je Marinkovićeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.