OVO NIKO NIJE OČEKIVAO!  Njih dve su ušle u Parove i napravile haos: Muškarci pali u trans, a žene...

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2020, 14:38

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Njih dve su ušle u "Parove" i napravile haos: Muškarci pali u trans, a žene...

Muškarci odlepili!

Momačko i devojačko veče koje je prethodilo svadbi u Vili Parova prepričavaće se dugo. Najavljeno iznenađenje u vidu trbušne plesačice oduševilo je takmičare, ali ne i takmičarke. Kada su je ugledali na vratima, takmičari su poludeli od sreće.

- Vlajić je hteo da skoči u bazen obučen, pa se predomislio - bolje je da igra s njom!

Milojko je bio sličnog mišljena,a kasnije i Mili i Željko.

Devojke su bile ljubomorne, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a onda je ušla još jedna plesačica i atmosferu dovela do usijanja. Kada su konačno svi prešli u jednu prostoriju, strasti su se smirile, a raspoloženje se povećalo. Žurka se nastavila do ranih jutarnjih sati. Izašli su na kraju u dvorište i u svitanje odigrali kolo. Svadba je već mogla da počne.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.