OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Anabela prijavila muža za nasilje, a onda je donela važnu odluku! Andrej sve potvrdio

Izvor: Svet, 08.Nov.2018, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Anabela prijavila muža za nasilje, a onda je donela važnu odluku! Andrej sve potvrdio

Anabela Atijas, koja je prijavila supruga Andreja Atijasa policiji zbog nasilje u porodici, dala je primer svim ženama kako da se ponašaju u ovim situacijama.
Ona je toga dana prijavila supruga policiji jer ju je navodno udario pesnicom u glavu. Ipak, on je imao drugu verziju priče, u kojoj je istakao da je pevačica prva njega napala i izgrebla.
Zbog ove situacije, Andrej se iselio iz stana u kojem je živeo sa Anabelom i otišao da živi sa prijateljem u Pančevo. Anabela >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je za to vreme nastavila da živi u stanu u Rakovici. Ipak, Andrej Atijas je nedavno uslikan kako izlazi iz Anabelinog stana i nosi smeće. On se dovezao u Rakovicu automobilom Lune Đogani, Anabeline ćerke.
Anabela je oprostila Atijasu, a to je i on potvrdio.
“Naravno da živimo zajedno, pa to mi je žena. Sve je u redu, Anabela je trenutno na putu, zato nije kod kuće”, bilo je sve što je Andrej rekao po izlasku iz zgrade u Rakovici.
SvetSvet
The post OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Anabela prijavila muža za nasilje, a onda je donela važnu odluku! Andrej sve potvrdio appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.