OVO NIJE SMELO DA SE DESI, ne njoj, nego NAMA! Najbrutalnija poruka - pružio podršku Jeleni i obratio se javnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2019, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO NIJE SMELO DA SE DESI, ne njoj, nego NAMA! Najbrutalnija poruka - pružio podršku Jeleni i obratio se javnosti

Održao lekciju, a ona ga podržala!

O navodnoj aferi i eksplicitnim fotkama Jelene Karleuše, bruji cela estrada.

Veliki broj Jeleninih kolega se oglasio i pružio joj podršku, a jedan od njih je i Milan Stanković, koji je postom oduševio sve!

- Ovo zaista nije smelo da se desi. Ne njoj. Nego NAMA. Zar smo zaista postali uboga krezuba rulja koja pali "veštice" na lomači? Zombiji bez samilosti i ljudskosti?! Društvo koje ne može i ne želi da zaštiti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ženu, porodicu, život?! Ko god da je u pitanju, do ovakvih situacija se jednostavno ne dolazi. Za neku granicu se zna: Ne ide se preko mere nečijeg života i osnovnih ljudskih prava! Da li je krajnje morbidno to što je javna ličnost vama dovoljno opravdanje da se i najintimniji život stavlja kao komad lešine za razvlačenje? - napisao je Milan, a u komentarima su samo usledile reči podrške.

JK 🙏🏽

Објава коју дели MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) дана 16. Јан 2019. у 2:08 PST

Ispod posta oglasila se i njegova prijateljica i koleginica Nataša Bekvalac, koja je napisala samo: "Bravo!!!".

Verujemo da ovo nije kraj i da će se mnogi estradni umetnici tek oglašavati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.