OVO NIJE OČEKIVAO: Karić je masirao OVU zadrugarku pre spavanja, a ona ga je BRUTALNO PONIZILA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2019, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO NIJE OČEKIVAO: Karić je masirao OVU zadrugarku pre spavanja, a ona ga je BRUTALNO PONIZILA! (VIDEO)

Udarila je baš nisko.

Novinarka je zamolila Stefana Karića i Natašu Radan da ustanu jer je imala pitanje za njih dvoje, imajući u vidu da su u fazi ''muvanja''. Nataša nije htela da priča o njihovom odnosu previše detaljno, dok je Karić bio kavaljer i pustio je da kaže šta ima.

- Malo sam bila kod njega pre spavanja, masirao me je. Rekli su mi ovde da ima seljačku lepotu, možda je to nekom privlačno. Sladak je dečko - rekla je Nataša.

- Tek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se upoznajemo, ne znam šta će biti. Ništa nije bilo, kada bude bilo reći ćemo vam - govorio je Stefan, a onda se oglasila Iva nakon što je Dalila rekla da Iva dobacuje dok Nataša govori:

 - Njih dvoje su idealan par, on ćuti, ona ćuti, biće baš zanimljivi - rekla je Iva, a usledila je ovacija svih zadrugara.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta pogledajte kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.