OVO NE MOŽETE DA VIDITE NA INSTAGRAMU: Evo šta se DESILO Prijinom sinu na putovanju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2019, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO NE MOŽETE DA VIDITE NA INSTAGRAMU: Evo šta se DESILO Prijinom sinu na putovanju!

Razmaziće ga!

Popularna srpska pevačica Aleksandra Prijović i njen muž Filip Živojinović nedavno su posetili Monte Karlo, a ono što je mnoge iznenadilo, sa sobom su poveli i tromesečnog sina Aleksandra.

Iako je Prijovićka delila prizore sa putovanja sa svojim pratiocima, nije objavila nijednu fotografiju sa svojim sinom, kako bi zaštitila njegov identitet.

Ipak, u jednom intervjuu poznata pevačica otkrila je kako se njen mezimac podneo promenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klime, letu avionom i novu sredinu.

- Verujem da ću ja više da razmazim sina nego tata. Aleksandar je stvarno dobra i mirna beba, ne pravi nikakve probleme. I sada kada smo bili u Monte Karlu, on je sve vreme spavao, nije mnogo plakao, pa nam je i prvo putovanje sa njim bilo savršeno - izjavila je Aleksandra za Informer.

💋

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Jun 30, 2019 at 10:39am PDT

- Slobodno vreme uvek provodim sa Aleksandrom. Kad on zaspi, ja odem da radim, kad se on probudi ujutru, ja sam pored njega, tako da mu mama nikad ne nedostaje. Kada imamo poslovne obaveze, moji i Filipovi roditelji nam pomažu oko čuvanja sina - dodala je popularna pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.