OVO MU JE STOTA ŠANSA, ŠTA ĆU Ana ipak priznala SVE - Volim Zvezdana kao prvog dana! Spremna na pomirenje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2023, 10:24

"OVO MU JE STOTA ŠANSA, ŠTA ĆU" Ana ipak priznala SVE - Volim Zvezdana kao prvog dana! Spremna na pomirenje!

- Volim ga i dalje, to se nije promenilo - priznala je ona.

Emisija "Pitanja gledalaca" koja se u Beloj kući održala noćas, otvorila je brojne teme. Nešto što sve vreme interesuje publiku, jesu emocije koje Ana Ćurčić i dalje gaji prema Zvezdanu Slavniću, a gledaoci su poželeli da se Ana konkretno izjasni o tome da li i dalje voli bivšeg nevenčanog supruga, te da li je spremna da mu oprosti javnu prevaru i poniženje.

- Volim ga, da mu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oprostim ne, drugu šansu, ne. Ne bih to nazvala drugom šansom, nego stotom. To što ga volim, to stoji, šta ću - rekla je Ana.

- Malo mi se to kosi sa svim ovim, kao to sve, mnogo stvari što priča se kosi. Ne bi ni došla, jedino što se slažem je da nećemo biti zajedno- rekao je Zvezdan.

Naredno pitanje bilo je za Zvezdana.

- Sinoć si sedeo na Markovom krevetu i pričao sa Sauerom na krevetu u trenutku kada se Anđela okrenula u toku sna, kada joj je sevnula noga, odmah si je pokrio - glasilo je pitanje.

- Iskreno, nije sevnula noga, videlo se međunožje, imala je ciklus, pa sam to uradio - rekao je Zvezdan.

- U rijalitiju se i leti i zimi spava sa dugim nogavicama, pidžama. Ovde se ne nose spavaćice iz razloga što možeš da se okreneš i eto, to pričam i Miljani isto - ubacila se Marija Kulić.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.