OVO JE DRŽALA U STROGOJ TAJNOSTI: Ćerka slavnog pevača KRILA da se PORODILA! Evo ko je OTAC deteta

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2020, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE DRŽALA U STROGOJ TAJNOSTI: Ćerka slavnog pevača KRILA da se PORODILA! Evo ko je OTAC deteta

Dobila devojčicu!

Ela Dvornik, ćerka Dina Dvornika, se porodila u tajnosti pre četiri dana, a tek danas, 24. februara, otkrila je da je na svet donela ćerku.

Ela je objavila je sliku bebe, koja je dobila neobično ime - Lumi Wren.

Објава коју дели Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) дана 21. Феб 2020. у 10:50 PST

- Tata Čarls nas je kopirao i stigla sam vam na svet 20.02.2020 u 18:17, čak 5 nedelja ranije. Mama je htela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se odmori pa me je držala u tajnosti, al ja sam vam jako srećna što vam napokon mogu svima reći ćao - napisala je Ela i nastavila:

- Jedva čekamo da se upoznamo i s Balie! Puno poljubaca od ponosnih roditelja i Lumi Wren. Mama smeš da popiješ pivo - dodala je Ela.

Објава коју дели Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) дана 10. Феб 2020. у 2:39 PST

Ela Dvornik je već četiri godine u vezi sa stručnjakom za marketing Čarlsom Pirsom. Ćerka Dina Dvornika za 13 godina starijeg Britanca kaže da je ljubav njenog života, a ni on ni najmanje ne štedi ljubavne izlive prema lajfstajl blogerki

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.