OVO JE DOKAZ! Veza sa Andrijom je maska... Kija ga PIPKALA u krevetu! Kamera je snimila sve (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2018, 01:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE DOKAZ! Veza sa Andrijom je maska... Kija ga PIPKALA u krevetu! Kamera je snimila sve (VIDEO)

Šta će sada reći?!

Odlukom Nikole Arsića koji je poslednji izbačen iz "Zadruge" jer je dobio najmanji broj glasova publike, Filip Đukić postavljen je za ovonedeljnog vođu. Filip je u ponedeljak veče birao potrčke, ali i omiljenu osobu.

Za personu koja će sa njim spavati u "Hotelu Zadruga", Filip je odabrao Kristinu Kockar, što mnoge nije iznenadilo jer se među ukućanima mogu čuti komentari da se ovaj ukućanin zaljubio u Slobinu suprugu koju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pevač ostavio pred milionima.

OVO JE LUDILO! Luni zvoni MOBILNI, a Sloba i Kija u ljubavi! Plač i BES, a tek TON ZVONA...

Dok su bili sami u hotelu, Filip je zajedno sa Kijom odmarao u krevetu. Njoj se očigledno nije spavalo, jer je imala bitnija posla, a to je da mazi cimera kome se ona do ušiju dopada. Podsetimo, poslednjih dana u ranim satima Đukić ima običaj da masira Kristinu, a sada je očigledno Slobina još uvek zakonita supruga odlučila da mu vrati uslugu.

NECENZURISANO! Gola Kija Kockar se mazi s muškarcem! Grudi SAVRŠENE! Luna je bolja? (18+ VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.