OVO JE BILA NJENA BAJKA! Nataša priredila nešto POTPUNO DRUGAČIJE: Noć koja će se još dugo pamtiti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2020, 11:34

OVO JE BILA NJENA BAJKA! Nataša priredila nešto POTPUNO DRUGAČIJE: Noć koja će se još dugo pamtiti!

Uvek originalna.

Pevačica Nataša Bekvalac sinoć je priredila koncert drugačiji od svih do sada viđenih, a koji su mnogobrojni ljubitelji njene muzike mogli da prate na novoj striming platformi Youbox

 Nataša je koncert osmislila u jednom potpuno bajkovitom maniru, napravivši štimung na koji smo već pomalo zaboravili. Bez specijalnih efekata, letenja iznad bine i pirotehnike, uspela ja de stvori jednu savremenu muzičku bajku.

Ležerna i opuštena, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa društvom okupljenim kraj bazena i uz svetlost sveća i diskretnog led osvetljenja, Nataša Bekvalac je uživo izvela neke od svojih najvećih hitova.

Nasmejana i dobro raspoložena, priredila je nezaboravno veče za sve one koji je vole, ali i one kojima odgovara da na ovakav način uživaju u njenoj muzici.

Sve je pažljivo pripremano, a da sve bude baš onako kako je želela pobrinula se Kristina Bekvalac, a specijalan gost na njenom koncertu je bila Bebi Dol.

#miris ♥️ @bekvalceva @youboxmusic #natasabekvalac #youbox #concert #live

A post shared by 𝐍𝐚𝐭𝐚𝐬𝐚 𝐁𝐞𝐤𝐯𝐚𝐥𝐚𝐜 𝐅𝐚𝐧𝐨𝐯𝐢 🥀 (@bekvalacfan) on May 31, 2020 at 1:17pm PDT

Noć je bila idealna za pesmu pod zvezdama, a komadić tog neba uspela je da prenese i svima onima koji su je ove noći, ovog poslednjeg dana maja, gledali.

Sa decentnom šminkom, opuštena, u ležernom odelu i zalizane kose, uz pratnju benda Nataša Bekvalac koncert je vodila sigurno i opušteno.

Vujadin je PREVARIO Mirku, i to su svi VIDELI: Veza im je bila na iskušenjima, a njena izjava o ŽENAMA šokirala je javnost (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.