OVO JE ATRAKTIVNA CRNKA KOJA JE BAĆI RODILA SINA! Ne pojavljuje se u javnosti, a evo šta je po zanimanju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2021, 09:10

OVO JE ATRAKTIVNA CRNKA KOJA JE BAĆI RODILA SINA! Ne pojavljuje se u javnosti, a evo šta je po zanimanju!

Tri godine su zajedno!

Glumac Miodrag Radonjić ljubomorno čuva svoj privatni život od medija, te njegovu izabranicu gotovo nikad nemamo priliku da vidimo u javnosti.

Miodrag Radonjić je nešto manje od tri godine u ljubavi sa Milicom Mikić, atraktivnom crnkom sa kojom je krajem prošle godine dobio sina Savu.

Објава коју дели M I K A (@milicamikic_)

Milica je po zanimanju psiholog, o čemu je Miodrag jednom prilikom i govorio. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Ona je psiholog. Nije me osvojila, više je na meni sprovela neku vrstu hipnoze. Ko zna čemu ih sve tamo uče - rekao je glumac svojevremeno za “Story”.

Popularni Baća iz "Južnog vetra" sa Milicom se prvi put pojavio u javnosti u martu 2020. godine, na premijeri filma "Hotel Beograd".

Објава коју дели Miodrag Radonjic (@radonjicmiodrag)

Vreme tokom karantina uvedenog zbog pandemije korona virusa uglavnom su provodili u kući Radonjićeve bake na Vlasinskom jezeru, a Miličinu trudnoću uspeli su da sakriju od medija gotovo do porođaja.

Krajem 2020. na svet je stigao njihov naslednik Sava, a glumac je nedavno istakao da ga je uloga oca promenila u potpunosti.

Објава коју дели M I K A (@milicamikic_)

- Uloga oca me je nadahnula ljubavlju, svi koji su roditelji znaju o čemu govorim. Nije lako opisati to osećanje. U tom smislu je sve lepše nego što je bilo ranije. Odrastao sam čovek koji je uspostavio svoj sistem vrednosti i nisam emotivniji. Moj sin je jedan mali čovek koji je mala beba i tek sada otkriva svoj svet - rekao je Radonjić.

Објава коју дели M I K A (@milicamikic_)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.