OVO IH JE PONOVO ZBLIŽILO: Tara i Mateja odneli pobedu u igrici Velikog šefa (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2021, 14:56

OVO IH JE PONOVO ZBLIŽILO: Tara i Mateja odneli pobedu u igrici Velikog šefa (VIDEO)

Ponovo su složni.

Upravo je počela igrica za parove. Čuvari moraju da zavrte točak na kojem se pojavljuje boja, a onda jedan od parova kreće na tvister. Zadrugari su započeli igricu a takmičili su se Tara i Mateja, Fran i Sandra, Milica i Mesnur, Matora i Aleks i Sandra i Dejan .

Čuvari su vrteli strelicu i za svaki par govorili gde treba da stane, a Sale Luks je sve vreme govorio zadrugarima gde stoje. Matora i Aleks su ispale, a onda i Dejan i Sandra. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Nakon njih, igra je završena i za Frana i Sandru, a potom je usledila prava borba, Mensur i Milica protiv Tare i Mateje.

Pobedu su odneli Tara i Mateja, jer je Mensur odustao od zadatka.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.