OVO ĆE BITI SKANDAL: Nakon vesti da je TRUDNA, Miljana i Zola odabrali IME ZA DETE! A pol... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2020, 19:45

OVO ĆE BITI SKANDAL: Nakon vesti da je TRUDNA, Miljana i Zola odabrali IME ZA DETE! A pol... (FOTO)

Nastavljaju...

Prvo Lazar Čolić Zola, a ubrzo i Miljana Kulić, nedavno su diskvalifikovani iz rijalitija "Zadruga 3". Nedugo pre nego što je Nišlijka samovoljno izašla sa imanja u Šimanovcima zbog čega je i diskvalifikovana, odjeknula je vest da je ponovo u drugom stanju.

Miksi je pričala kako joj menstruacija isuviše dugo kasni i kako je "to-to", ali do sada nije stigla potvrda da li je ili nije trudna.

Ona i Zola su po izlasku iz "Zadruge" počeli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da snimaju Jutjub klipove i tako komuniciraju sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, ali istinu o navodnoj trudnoći nikako da otkriju.

Kulićeva i Čolić zato nastavljaju da golicaju maštu pratiocima na tu temu i u jednom od klipova oni su smišljali imena za svoje buduće dete. I to za oba pola!

Miksi i Zola biraju ime za dete pic.twitter.com/oDn3X62Vme

— Janko Marković (@JankoMarkov) April 8, 2020

Izbor ženskog imena može da napravi mali skandal kada aktuelna pobednica rijalitija "Zadruga" izađe sa imanja u Šimanovcima i kada vidi da je prozivaju. Oni su pokazali kako je iz njihovog improvizovanog bubnja izvučeno ime Luna, a zna se da par nije u dobrim odnosima sa Đoganijevom.

Što se tiče dečaka, izbor je pao na ime - Veljko.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.