OVDE SU NAJGORE ŽIVOTINJE U KUĆI! Higijena u Zadruzi NIKAD GORA: Prete NOVE KAZNE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2019, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVDE SU NAJGORE ŽIVOTINJE U KUĆI! Higijena u ''Zadruzi'' NIKAD GORA: Prete NOVE KAZNE! (VIDEO)

Zadruga nikad prljavija!

Dan nakon što su zadrugari oštro kažnjeni od strane Velikog šefa zbog nehigijene u kući i nepoštovanja pravila, mentorka Gordana Džehverović ušla je u redovnu posetu kako bi videla da li su zadrugari poslušali produkciju i poradili na čistoći imanja.

Ona je krenula u obilazak imanja sa ovonedeljnim vođom, Doroteom Jovanović, a stanje u kući ponovo ju je šokiralo. Kako su se zadrugari i ranije pravdali da ne čiste jer dobijaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mali budžet od strane vođa, Gordana im je sada očitala dobru lekciju.

Ona je bila posebno besna na devojke:

Vi ste dobili svoj honorar i reklamu i pet minuta na Pinku. Treba svake nedelje da vam se kaže da čistite? Došlo je vreme da su muškarci čistiji od devojaka!

Ona ih je uporedila sa životinjama:

- Životinje u štali? Ovde su gore životinje u kući!

Onda je nastavila da obilazi imanje i rekla zadrugarima da moraju da obrate pažnju na životinje, jer je sramota da niko ne pazi na njih.

Da li će se ukućani konačno opametiti, ostaje da se vidi.

Video možete pogledati ovde:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.