OVDE ME BAŠ DOBRO NABADA! Indi o batinama koje je dobila o Edite - spomenula EKSPLICITAN SNIMAK i razlog tuče

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2023, 13:07

"OVDE ME BAŠ DOBRO NABADA!" Indi o batinama koje je dobila o Edite - spomenula EKSPLICITAN SNIMAK i razlog tuče

Iznenadila priznanjem o njihovom odnosu!

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da su se sestre Indi i Edita Aradinović potukle nasred ulice. U javnost je procurio snimak na kom se vidi kako se pevačice vuku za kosu i valjaju po podu, dok nepoznat muškarac pokušava da ih razdvoji. Sad je Indi gostovala u emisiji "Novo jutro" kod Jovane Jeremić i pred kamerama je priznala sve o ovoj situaciji.

- Sem ovog skandala ništa se ne dešava u mom životu. Januar je mesec >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji mi određuju budućnost. Mogu da kažem da ovo nije stari snimak, nije ni sveže nov, to se desilo relativno skoro. Bože moj, kao u svom porodicama, gde ima ljubavi ima i da kažem obračuna. U mom slučaju ovo se desilo s mojom sestrom zbog našeh sličnih temperamenata, ljubavi... Mi smo dve ozbiljne glave, kad se spojimo tu je jaka energija. O Editi mogu reći samo najlepše, to je jedina osoba koja mene može da rasplače i nasmeje - rekla je Indi na početku razgovora.

- Ovde me baš dobro nabada. Nemamo problem sa emocijama, mi se glasno bijemo, čupamo, kidamo, makljamo, ali to su zaista emocije. A ovo se dešava u svačijim životima, ali o tome ćute, kriju... Edita je ovde čisti bokser, stav Kneleta. Ozbiljna je bila frka oko telefona, nisam očekivala da će do ovoga doći, nije ni Edita. Jadna moja majka kroz šta je prošla, ona je carica - objasnila je Indi.

- Mi smo rođene sestre, ali ne neprijatelji. Ništa loše ne mogu da kažem protiv nje. Mi nismo tako vaspitane, možemo da ne razgovaramo privatno, mi opet ne bismo pljuvale jedna po drugoj. To je vid nevaspitanja, to je iznad porodice. Rođenu sestru ne mogu da ogovaram, mogu da joj kažem u lice  - rekla je Indi.

- Mi se tako volimo, to je deo naše ljubavi. Ljubav je kad si žrtva, transparentan - rekla je Indi i rekla da se nisu posvađale zbog nekakvog eksplicitnog snimka koji bi kompromitovao Editu u jednom trenutku.

Pevačica je progovorila i o ljubomori prema sestri o kojoj se spekusila u medijima.

- Edita je uspešnija, i ja sam ponosna zbog toga i ne bih volela da je u nekom problemu. Sve bih uradila da ona bude uspešnija. I ona isto tako misli za mene. Mi ne damo jedna na drugu. Razlog nije neki muškarac, ni ljubomora ni neki snimak... Vrlo smo vaspitane i tu se zna granica i zna se dokle ide svađa. Nema mesta pljuvanju - otkrila je Indi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.