OVAKO JE STVARNO PROTEKAO PRVI SUSRET LUNE I ANDREJA! Sa knedlom u grlu progovorila i otkrila DETALJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2020, 09:54

OVAKO JE STVARNO PROTEKAO PRVI SUSRET LUNE I ANDREJA! Sa knedlom u grlu progovorila i otkrila DETALJE

Ima podršku porodice!

Luna Đogani otvorila je dušu pa progovorila o prvom susretu s Atijasom, kao i o tome šta su joj sestre Nina i Blankica zamerile.

- Iako sam mislila da je Andrej ljut na mene, ipak sam očekivala da će me razumeti i podržati. On mene voli kao svoje dete! Znači mi što generalno imam podršku cele porodice - istakla je ona pa naglasila da je razgovor sa očuhom trajao dugo, te da je uspela da dođe do bitnog zaključka.

- Meni je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porodica svetinja, što nažalost nisam pokazala u ovoj sezoni - rekla je ona s knedlom u grlu.

- Desili su se takva situacija i splet okolnosti u rijalitiju, gde je teško da bilo šta bude kako treba, ali mi je drago da je sada sve u redu - izjavila je bivša zadrugarka i dodala da se nada da će svi akteri ove drame moći da "nastave tamo gde su stali".

Prva slika posle duzeg vremena. Dragi moji hvala na podršci i na lepim recima. Zapratite @kylie_perike 💋 @ipecenica #lunadjo

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Jul 5, 2020 at 6:45am PDT

- Samo da svi izbacimo iz sebe to što nas muči i tišti i da napokon živimo u miru - rekla je Luna, koja je osim razgovora sa očuhom morala i da razgovora sa sestrom Blankicom.

- Blankica je spavala u mom stanu, nije htela da se odvoji od mene! Rekla mi je da me voli najviše na svetu, da je ponosna na mene i da sam ja njena najbolja sestra -   kaže Luna i dodaje da je i sa sestrom Ninom prisnija nego pre.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.