OVAKO JE ADEL SMRŠALA! Nije zbog RAZVODA - Ovo je pravi RAZLOG, a imala je OGROMNU MOTIVACIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2020, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAKO JE ADEL SMRŠALA! Nije zbog RAZVODA - Ovo je pravi RAZLOG, a imala je OGROMNU MOTIVACIJU

Divno..

Pevačica Adel je naglo smršala otkako se razvela od Simona Koneckija i mukotrpnim vežbanjem i dijetama izgubila čak 45 kilograma.

Ispostavilo se da se pevačica rešila viška kilograma zbog sedmogodišnjeg sina Angela, kojeg je dobila u braku sa Koneckim i koji joj je bio inspiracija da smrša.

- Došla je do tačke u životu u kojoj je shvatila da nije srećna, da se ne oseća dobro. Znala je da mora nešto promeniti jer želi biti najzdravija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mama. Njen fokus, tokom dugog puta do neviđene transformacije i gubitka kilograma, bio je upravo na tome da bude zdrava i da se bolje odnosi prema svom telu, nikada se tu nije radilo o samom gubitku kilograma - rekao je neimenovani izvor.

"Glođe nogu ko ker!" Veljko UHVATIO Bogdanu U NEZGODNOJ SITUACIJI, ovo još NISTE VIDELI! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.