Izvor: Scandal.rs, 01.Jan.2019, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAJ TRENUTAK SU SVI ČEKALI: Muž Dragane Mitar ušao u Zadrugu! Pavle POBEGAO čim ga je ugledao! (VIDEO)

Zadrugari su sinoć imali emotivno popodne, a nisu ni bili ni svesni da će i ovo veče biti izuzetno emotivno! Gledanjem novogodišnjih čestitki na ekranima u Beloj kući mnogi ukućani su videli svoje porodice posle nekoliko meseci, a danas potajno priželjkuju da ih vide na kapiji Zadruge i snažno zagrle. Ono što su svi iščekivali The post OVAJ TRENUTAK SU SVI ČEKALI: Muž Dragane Mitar ušao u Zadrugu! Pavle POBEGAO čim ga je ugledao! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČIM JE ISPRATILA MUŽA, ODMAH USKOČILA S LJUBAVNIKOM U KREVET: Dragana i Pavle nisu mogli da se obuzdaju!

Izvor: Scandal.rs, 01.Jan.2019

Veoma turbulentan dan je iza svih zadrugara, a naročito iza Dragane Mitar. Ona je, kao i svi učesnici Zadruge 2, dobila posetu porodice za Novu godinu. Dragana je videla svog sina Jovana, ali i supruga kom se odmah bacila u zagrljaj. Međutim, samo nekoliko sati kasnije, ona je završila pod joragan...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.