OVA BOMBA JE SPREMNA ZA ZADRUGU 3?! Ulazi da napravi HAOS I UĆUTKA ovog zadrugara - LOŠE mu se piše?

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2019, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVA BOMBA JE SPREMNA ZA ZADRUGU 3?! Ulazi da napravi HAOS I UĆUTKA ovog zadrugara - LOŠE mu se piše?

Spremite se za šou!

Čini se da je Veliki šef ove godine rešio da sve bitne ličnosti spoji u "Zadruzi 3" i da napravi šou o kojem će se dugo, dugo pričati.

U trećoj sezoni je mnogo poznanika, bivših ljubavnika, a ono što je Veliki šef pripremio za narednih nekoliko dana, baš to će napraviti pravu pometnju i sludeće ni manje ni više nego Vladimira Tomovića, jer, verovali ili ne, u "Zadrugu 3" ulazi Stanija Dobrojević, a sa njom i njen sadašnji dečko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Marko Marković.

Da li je Stanija svoj ulazak najavila na svom Instagram profilu, u izazovnoj pozi.

Kratko i jasno je poručila stavila svim pratiocima i fanovima ovo.

- #3

Da li se zapravo radi o Zadruzi ili je nešto drugo u pitanju?

Nestrpljivo čekamo da vidimo šta će se desiti, kao i reakciju Vladimira Tomovića, jer, mnogo je nedorečenih stvari ostalo između njih.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.