OU! USLIKANI KOD WC-a, NA SPLAVU: Maja ulovljena sa ZADRUGAROM - nova LJUBAV na pomolu? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 11:43

OU! USLIKANI KOD WC-a, NA SPLAVU: Maja ulovljena sa ZADRUGAROM - nova LJUBAV na pomolu? (FOTO)

Lud provod!

Maja Marinković bila je deo jedne od definitivno najburnijih veza u sve četiri sezone "Zadruge".

Njene svađe, pomirenja i akcije u krevetu sa Markom Janjuševim Janjušem ostaće nezaboravne.

Njih dvoje, međutim, trenutno više nisu zajedno, a naša ekipa "ulovila" je Maju Marinković u provodu na jednom beogradskom splavu.

Ona je uživala u nastupu pevačice Edite Aradinović, a društvo joj pravila bivša zadrugarka Monika Horvat, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali i jedan zadrugar - Filip Car!

Zanimljivo je da se i ranije spekulisalo da među njima sevaju varnice.

Inače, i tokom protekle večeri, oni se nisu sve vreme držali zajedno, ali je paparaco portala Srbija Danas ulovio trenutak kada su se Maja i Car zajedno zaputili ka toaletu!

Inače, o njihovom odnosu nedavno je u emisiji "Zadruga - Narod pita" govorio Kristijan Golubović, tvrdeći da su među njima u "Zadruzi" postojala osećanja koja nisu samo prijateljska.

- Uvek je bilo na ivici. Očigledna je bila želja Filipa Cara da spava sa Majom. Koketirala je i pravila Janjuša ljubomornim, znala je da on ima veliku želju da bude sa njom. Uvek sam je upozoravao, kad god je pogledam da ona omekša, ona kaže "Kiki pa on je pijan, ja ga gledam kao brata", niti ga ona gleda kao brata, niti on nju kao sestru. Bilo bi tu sve i svašta da nije Janjuša i da ona hoće da pređe granicu. Od samog početka smo mu kazali ako je Čorba uradio tako nešto, a nije imao tako prisan odnos sa Janjušem, ne bi ni on trebalo da uradi - pričao je Kristijan.

Podsetimo, Maja i Janjuš prekinuli su vezu posle finala zadruge, na kojoj je došlo do žestokog sukoba između Janjuša i Majinog oca Radomira Marinkovića Takija. Od tada, njih dvoje se međusobno provociraju objavama i izjavama.

U jednom trenutku, Janjuš je objavio fotografiju sa svojom bivšom suprugom, a Maja je na to rekla da nema nikakav komentar i da o bivšem neće apsolutno ništa da kaže.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.