OTVORENO PROVOCIRA! Dalila Dragojević NE BRINE za kaznu od 50 hiljada evra, EVO gde se NALAZI, okružila se LUKSUZOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2020, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTVORENO PROVOCIRA! Dalila Dragojević NE BRINE za kaznu od 50 hiljada evra, EVO gde se NALAZI, okružila se LUKSUZOM!

Uživa!

Dalila i Dejan Dragojević su pobegli iz Zadruge, a snimak njihovog bega imali smo priliku da vidimo. Tamo se vidi da su oni insistirali da izađu, zbog čega je zamalo došlo do fizičkog obračuna sa pripadnicima obezbeđenja, a na kraju su pobegli preko kapije i napustili Zadrugu zbog čega je uveče stiglo i pismo Velikog šefa u kuću u kome je saopšteno da su oni diskvalifikovani i da će morati da plate po 50 hiljada evra kazne.

A post shared by Dalila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dragojević (@dalila_dragojevic_official) on Sep 4, 2019 at 2:21pm PDT

 Pored ovoga njih dvoje su i sinoć u Zadruzi bili glavna tema, a čini se da za njih niko nije imao da kaže lepu reč. Ipak, oni zbog ovoga ne mare i ne brinu za kaznu koju moraju da plate.

Danas je Dalila čini se u inat svima objavila stori iz frizerskog salona, a u opis je stavila "Volim svoj život!".

BRENO, RODILA SI ANĐELA! Ovaj stori je Luna IZBRISALA - iskrene SIMPATIJE prema Stefanu Živojinoviću (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.