OTKRIVENO - RAZOČARANA U FILIPA: Krunićka je posle izbacivanja POSLALA nekoliko TAJNIH poruka i vesti iz SPOLJAŠNJOSTI u Zadrugu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVENO - RAZOČARANA U FILIPA: Krunićka je posle izbacivanja POSLALA nekoliko TAJNIH poruka i vesti iz SPOLJAŠNJOSTI u Zadrugu

Ima svoje kanale...

Jelena Krunić je i u trećoj sezoni diskvalifikovana iz "Zadruge" i to ovoga puta jer je nasrnula na Taru Simov. Otkako je izašla, ona je aktivna na društvenim mrežama, a veoma joj je teško da preboli raskid sa Filipom Reljićem, koji se posle njenog odlaska okrenuo Mioni Jovanović.

U razgovoru za portal "SrbijaDanas.com", Jelena je istakla kako je veza Filipa i Mione lažna, samo zarad ostanka u "Zadruzi", a oplela je i po porodici Reljić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Filipu je mama skinula lanac uz reči "nemoj da se blamiraš" i to kada su se na kratko videli nakon što je izbačen, pa posle vraćen jer je rekao da mu se sviđa Miona. Biće mu žao kada izađe, on je mamin sin! Reljić je sebi produžio opstanak tom izjavom da mu se sviđa Miona. Neće ostati dugo osim ako to nije igra produkcije ili ako mu produkcija ubaci neku - temperamentno započinje Jelena priču za portal "SrbijaDanas.com".

Ona je otkrila i da je u nekoliko navrata nakon diskvalifikacije uspela da tajno pošalje Filipu poruke iz spoljnog sveta, ali da on nije želeo da sluša njene savete.

- Slala sam mu tajne poruke i trudila sam se oko njega, a on je izjavio da sam mu se smučila. Plakala sam i ridala kada se ljubio sa Mimom, prekršio je svoju reč! Pokušala sam da ga osvestim preko poruka i drugih zadrugara, dobio je pregršt informacija iz spoljnog sveta da bi bio u prvom planu. Ništa nije poslušao - razočarana je Krunićka koja je na kraju pričala i o Filipovoj majci Indiri i sestri Sari Reljić:

- Filipovoj mami se ne sviđa moj izgled, moja istorija, ponašanje... Ali je skroz kontradiktorno što je bila dobra sa mnom. Ona nema ljudskosti u sebi jer je objavila sliku sa mojim lancem u njenoj ruci. Taj lanac koji sam ja ostavila Filipu je poklon od mog pokojnog oca. Više sam ja brinula o njemu nego njegova sestra, pa ona je izjavila kako joj nedostaje brat emotivno i finansijski jer se jadna istrošila. Filip dobro zarađuje, pa je finansira za spotove i pesme - istakla je Jelena.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.