OTKRIVENO: Kristijan nakon diskvalifikacije odlazi OVDE! Prevarenu suprugu i ćerku ne želi da vidi

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021, 10:01

OTKRIVENO: Kristijan nakon diskvalifikacije odlazi OVDE! Prevarenu suprugu i ćerku ne želi da vidi

Sve se menja u realnom svetu za "žestokog momka".

U ranim jutarnjim časovima Kristijan Golubović je diskvalifikovan iz rijalitija "Zadruga", a javnost se pita samo jedno - gde će "žestoki momak" boraviti nakon luksuznog zdanja u Šimanovcima.

Izvor blizak diskvalifikovanom takmičaru "Zadruge" otrkiva za naš portal da Golubović nema nameru da se vraća supruzi Ivani i kćerki Veri.

- Kiki ne planira da se vrati ženi i detetu u Kraljevo. On će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neko vreme živati kod bliskog prijatelja Bože Soprana u Kruševcu - ističe naš izvor i dodaje:

- Za boravak kao sigurna opcija ostaje i Kristijanov ortak Miki Vezmar iz Novog Sada, ali izvesno je da će u početku biti kod Soprana i da će uz njega biti njegovi bliski i odani prijatelji - zaključuje izvor blizak Kristijanu Goluboviću za portal Srbija Danas.com.

Podsetimo, Golubović je u rijalitiju "Zadruga" prevario suprugu Ivanu pred milionskim auditorijumom sa cimerkom Kristinom Spalević, a time je zauvek uništio svoj brak. Kristijana pored problema koje nosi diskvalifikacija sa sobom čeka, neizbežni, razvod.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.