OTKRIVENO! Breskvica PREVARILA Vojaža sa POPULARNIM REPEROM? Uhvatio je u laži, a onda je nastao HAOS

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021, 20:33

OTKRIVENO! Breskvica PREVARILA Vojaža sa POPULARNIM REPEROM? Uhvatio je u laži, a onda je nastao HAOS

On je bio jedan od onih koji se podsmevao pevanju Vojaža.

Nakon što su mladi pevači Anđela Ignjatović Breskvica i Mihajlo Veruović Vojaž obrisali sve zajedničke slike i otpratili jedno drugo sa Instagrama pokrenuli su priče o njihovom raskidu.

Njih dvoje se do sada nisu oglašavali što je dodatno podgrejalo maštu fanova

Kako prenose mediji, razlog raskida je Breskvicin odnos sa popularnim reperom, kojeg obožavaju mlađe generacije, a koji je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << među onima koji su se podsmevali Vojaževom pevanju.

A post shared by breskva (@breskvica__my_life)

Navodno, Breskvica se reperu više puta žalila na svoju vezu sa Mihajlom.

- Anđela mu se žalila kako je Vojaž pritiska i pokušava da upravlja njenim životom. Rekla je i da im se veza odavno raspada, i kako to već dugo nije odnos koji ona želi. Tajno su se sastajali na Novom Beogradu, dok je Vojažu govorila kako se nalazi kod kuće, u Borči. Sve je funkcionisalo bez problema do trenutka kada je Breskvicu odala snepčet lokacija koju je Vojaž pratio - rekao je izvor i dodao:

- Tada je shvatio da ga danima laže i nastala je drama, brisanje slika i raskid - zaključio je izvor, a preneo "Mondo".

A post shared by breskva (@breskvica__my_life)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.